25 Ocak 2008 Cuma

Özsüt Gıda

1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda, Sefer Usta’nın eşsiz yoğurt ve kaymaklarıyla küçücük bir dükkanda ticaret serüvenine başlayan Özsüt, o tarihten beri İzmir’in “Alameti Farika”larından biri.
Sefer Usta’nın başlattığı bu serüven, zaman içinde süt ürünlerinden muhallebiciye doğru doğal bir dönüşüme uğradı. 1980 yılında Sefer Usta’nın oğlu İbrahim Urlulu liderliğinde, çok daha iddialı bir kulvara girdi. Özsüt ustalarını da ortak alan İbrahim Urlulu, küçücük Özsüt dükkanında başlayan bu macerayı cesaretle büyüterek geliştirmeye girişti. 1991 yılında İzmir Alsancak’taki ilk şube açılmış, 1996’da 6 şubeye ulaşan Özsüt, hızlı bir büyümeyle 2002 yılında şube sayısını 50’nin üzerine çıkarmıştır. 2007 yılında ise; Türkiye genelinde 117 şubesiyle, ülkenin en büyük zincir mağazalarından biri haline gelmiştir.


Müşteriye daha iyi hizmet sunma anlayışı içerisinde 1996 yılından itibaren Franchising sistemi ile büyümeye devam eden Özsüt ailesine katılmak için gereken şartlar aşağıdadır:

MAĞAZANIN YERİ
Mağaza lokasyonları bayilik talebinde bulunan kişiler tarafından belirlenmekte olup, en az 0-80 metrekare büyüklüğünde olması gerekmektedir. Belirlenen lokasyon tarafımızdan onaylandıktan sonra ikinci aşamaya geçilir.

MAĞAZA DEKORASYONU
Dekorasyon ile ilgili Özsüt’ün belirlediği bir mimar belirli konsept dahilinde bir tasarım hazırlar. Proje onaylandıktan sonra uygulamaya geçilir. Dekorasyon maliyetleri dükkan metrekaresine göre değişiklik göstermektedir.

PERSONEL EĞİTİMİ
Personel eğitimleri mevcut mağazalarımızda açılıştan en az 15 gün önce tarafımızdan verilir.

KÂR MARJLARI
Kâr marjlarının en yüksek seviyede seyretmesi için yeni ürün çalışmaları ve araştırmaları devamlı suretle yapılmaktadır.


Daha Fazla Bilgi için:
İlgili Kişi: Esen Öz
Tel: (0 232) 877 00 11
Faks: (0 232) 877 00 12
E-mail: info@ozsut.com.tr
WebSitesi: www.ozsut.com.tr

0 yorum: